AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızını görmek

Kahve falında küçük kızını görmek

Kahve falında küçük kızını görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kızı öpmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında küçük kızını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızla konuşmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını küçük görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir