AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fidanlar görmek

Kahve falında küçük fidanlar görmek

Kahve falında küçük fidanlar görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalettir.

Kahve falında küçük fidanlar gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük fidan dikmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında küçük fidan görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fidanlar görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Kahve falında elma fidanı dikmek çok mutlu günler geçireceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyva fidanı görmek yaklaşan güzel günlere, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde fidanı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Kahve falında portakal fidanı dikmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir