AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu kurtarmak

Kahve falında çocuğu kurtarmak

Kahve falında çocuğu kurtarmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, günah işleyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak tövbelerin kabul olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kurtarmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu sudan kurtarmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir