AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere çaydanlık görmek

Kahve falında tencere çaydanlık görmek

Kahve falında tencere çaydanlık görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında tencere çaydanlık gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında tencere çaydanlık görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kudret ve destek olacağına işarettir.

Kahve falında eski çaydanlık görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni çaydanlık görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cam çaydanlık görmek günaha gireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çaydanlık kaybetmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaydanlık görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çaydanlık devirmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir