AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek

Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek

Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek rahatının kaçacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, manevi mutluluğu tadacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek sorunların günden güne daha da artacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğu sevmek bol para kazanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek zorlanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir