AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ayakkabı giymek

Kahve falında küçük ayakkabı giymek

Kahve falında küçük ayakkabı giymek kurulan hayallerin yıkılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, amacına nail olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük ayakkabı giymek çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bebek ayakkabısı görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük terlik giymek darlığa düşeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük gelinlik giymek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ayakkabı giymek rızkının genişleyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayakkabısını giydiğini görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir