AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta taşınmak

Kahve falında kucakta taşınmak

Kahve falında kucakta taşınmak mutlu ve huzurlu olunacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında kucakta taşınmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında kucakta taşındığını görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında kucakta taşınmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kucakta taşımak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta ikiz bebek görmek uzun yıllar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir