Kahve falında kucağa aldığını görmek

Kahve falında kucağa aldığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına işarettir.

Kahve falında kucağa aldığını gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında kucağa aldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına aldığını görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kucağına aldığını görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağına aldığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağa yatmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında hasta taşımak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir