AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaförle kavga etmek

Kahve falında kuaförle kavga etmek

Kahve falında kuaförle kavga etmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hak yolunu bulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kuaförle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Kahve falında kuaförde kavga etmek yakın zamanda rahat edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında kuaförle kavga etmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kuaförü görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında kuaför olmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bayan kuaförüne gitmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuaförde saç kestirmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek hayattan bıkmasına neden olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir