AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaför olmak

Kahve falında kuaför olmak

Kahve falında kuaför olmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, ekmeğinin de artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında kuaför olmak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kuaföre saç yaptırmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında erkek kuaförü görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuaför salonu açmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, aşının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kuaföre gitmek kazancın daha da arttırılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kuaföre gtmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir