AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaför salonuna gitmek

Kahve falında kuaför salonuna gitmek

Kahve falında kuaför salonuna gitmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek güzel bir hayat süreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında kuaför salonu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kuaför salonu açmak refahının ve varlığının artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında güzellik salonuna gitmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında spor salonuna gitmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan kuaföre gitmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek büyük takdir toplanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında erkek kuaförüne gitmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir