AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaför gitmek

Kahve falında kuaför gitmek

Kahve falında kuaför gitmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, lüksünün artacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Kahve falında kuaför gitmek gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bayan kuaförüne gitmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuaföre gitmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuaföre gidememek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir