AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaföre gidememek

Kahve falında kuaföre gidememek

Kahve falında kuaföre gidememek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuaföre gidememek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında kuaföre gidememek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Kahve falında bayan kuaförüne gitmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle kuaföre gitmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuaföre gitmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaföre gidip saç boyatmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir