AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sütyen görmek

Kahve falında kirli sütyen görmek

Kahve falında kirli sütyen görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ondan faydalanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli sütyen gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında kirli sütyen görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen takmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sütyen takmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında sarı sütyen görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sütyen görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen dikmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenli görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında don sütyen görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir