AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi etek almak

Kahve falında krem rengi etek almak

Kahve falında krem rengi etek almak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, huzurun kaçacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi etek almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında krem rengi etek almak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi etek giymek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi ip görmek alım gücünde yükselme olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi ev görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi tül görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi çanta almak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir