AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem boya görmek

Kahve falında krem boya görmek

Kahve falında krem boya görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem boya gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında krem rengi boya görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında krem boya görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında krem peynir almak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında krem görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında el kremi görmek işinde de hep başarılı olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil krem görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, halinin iyi olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında krem peynir görmek gün yüzü görmeyeceğine, şifa edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir