AnaSayfa / Genel / Kahve falında kredi kart görmek

Kahve falında kredi kart görmek

Kahve falında kredi kart görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, kötü sözler duylacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kart gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kredi kartı almak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kredi kartının çalındığını görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartlarını kaybetmek imkânsızlıklarının biteceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir