AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, daha çok dünya malı edineceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hasretlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kredi kartı görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kredi kartı kırmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında kredi kartlarını kaybetmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak kafasındaki sorunları çözeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kredi kartını kaybetmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir