AnaSayfa / Genel / Kahve falında kredi kartı almak

Kahve falında kredi kartı almak

Kahve falında kredi kartı almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kredi kartı almak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kredi kartı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında kredi kart görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kredi kartı bulmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kredi kartının çalındığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kredi kartını kaybetmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kredi karti kaybetmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir