AnaSayfa / Genel / Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak görgülü ve kültürlü olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Kahve falında kredi kartının çalındığını görmek ortalığın karışacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kredi kartı kırmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kredi kartlarının çalındığını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir