AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birini hamile görmek

Kahve falında aileden birini hamile görmek

Kahve falında aileden birini hamile görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında aileden birini hamile gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Kahve falında aileden birini hamile görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Kahve falında aileden birinin hamile olduğunu görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aileden birini asker görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında aileyle tatile çıkmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin kavga ettiğini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile olmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ailesini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş aile büyüklerini görmek istediği herşeye sahip olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir