AnaSayfa / Genel / Kahve falında kraliyet düğünü görmek

Kahve falında kraliyet düğünü görmek

Kahve falında kraliyet düğünü görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yeni bir çevre edinileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kraliyet düğünü gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında kraliyet düğünü görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ingiliz kraliyet ailesini görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kraliyet ailesi görmek büyük bir servete kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kraliyet görmek helal lokma yiyeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşin düğün görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde kına yakmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde halay çektiğini görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir