AnaSayfa / Genel / Kahve falında kral mezarı görmek

Kahve falında kral mezarı görmek

Kahve falında kral mezarı görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Kahve falında kral mezarı gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında kral mezarı görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kral mezarları görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında kral mezarlığı görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kral kobra görmek problemlerini çözeceğine, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kral tacı görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kral görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, şifa edineceğine inanılır.

Kahve falında kendini kral görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kral olduğunu görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir