AnaSayfa / Genel / Kahve falında kralla konuşmak

Kahve falında kralla konuşmak

Kahve falında kralla konuşmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı şeylere, statü atlayacağına, helal rızık yiyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kralla konuşmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Kahve falında kralla konuşmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kral mezarlığı görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kral tacı görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında kral mezarları görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında kral mezarı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kral tahtı görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kral görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir