AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır kralını görmek

Kahve falında mısır kralını görmek

Kahve falında mısır kralını görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalettir.

Kahve falında mısır kralını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında mısır kralını görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kral görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kral mezarı görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kral mezarları görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kral kraliçe görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulur.

Kahve falında kralla yemek yemek ortak edineceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Kahve falında kral tahtı görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir