AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılacağını görmek

Kahve falında asılacağını görmek

Kahve falında asılacağını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında asılacağını gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında ölüyü asılı görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek kalp kırıklığına neden olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda asılı kalmak mevlit okutacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birini asılı görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında evin içinde asılı çamaşır görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir