AnaSayfa / Genel / Kahve falında köz ve ateş görmek

Kahve falında köz ve ateş görmek

Kahve falında köz ve ateş görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, şansızlığın kırılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, adını aklamayı başaracağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında köz ve ateş gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında köz ve ateş görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş köz görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közlenmiş ateş görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında közlü ateş görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş ve köz görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş közü görmek huzurlu günler görüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında közde patates yemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür közü görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir