AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sağmak

Kahve falında koyun sağmak

Kahve falında koyun sağmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında koyun sağmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında koyundan süt sağdığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında koyun sütü sağmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, her şeyin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyundan süt sağmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında koyun sağmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi sağmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun sütünü sağmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak işlerin günden güne daha da artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir