AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılan adamlar görmek

Kahve falında asılan adamlar görmek

Kahve falında asılan adamlar görmek zor zamanlar yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında asılan adamlar gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Kahve falında asılı adam görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Kahve falında asılan adamlar görmek tartışmaların sonlandırılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılmış bir adam görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ipte asılı adam görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıyı asılı görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek makamının sürekli yükseleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir