AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan koyun görmek

Kahve falında kaçan koyun görmek

Kahve falında kaçan koyun görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kaçan koyun gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Kahve falında koyun kaçırmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan koyun görmek huzurunun kaçacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında koyunların kaçtığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunun kaçtığını görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir