AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yünü görmek

Kahve falında koyun yünü görmek

Kahve falında koyun yünü görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında koyun yünü almak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında koyun yünü kırpmak başına bazı musibetlerin geleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında koyun yünü görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında koyun yünü yıkamak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz koyun yünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış koyun yünü görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yünlü koyun görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz koyun yünü görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir