AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yünü kırpmak

Kahve falında koyun yünü kırpmak

Kahve falında koyun yünü kırpmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında koyun yünü kırpmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında koyun yünü kırpmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında yün kırpmak el attığı her işten zararla çıkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine göz kırpmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine göz kırpmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, yokluk içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kırpmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıza göz kırpmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliye göz kırpmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir