AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yoğurt yemek

Kahve falında ekmek yoğurt yemek

Kahve falında ekmek yoğurt yemek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Kahve falında ekmek yoğurt yemek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek yakında başlayacak aşk macerasına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek yemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek ve yoğurt yemek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurtla ekmek yemek daha sonra işlerin açılacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek kişinin kötü günler geçireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmekle yoğurt yemek imkanlarının genişleyeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir