Kahve falında dana almak

Kahve falında dana almak hikmete kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında dana almak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında dana süsmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında süt danası görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dana doğduğunu görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında danadan korkmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana kesimi görmek onlardan büyük hayır göreceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana bağlamak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçan dana görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan dana görmek evine haciz geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir