AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun sahibi olmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında inek ve koyun sürüsü görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında koyun sürüsü satın almak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntıların azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinde olmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kendisiyle de gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu ve koyun sürüsü görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir