AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak dertlerin sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, problemlerinin çözüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında koyun sahibi olmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah koyun sürüsü görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında koyun sürüsünün öldüğünü görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek imkânlarının azalacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalettir.

Kahve falında inek koyun sürüsü görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir