AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sahibi olmak

Kahve falında koyun sahibi olmak

Kahve falında koyun sahibi olmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, isteklerini yerine getireceğine, yeniden can bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun sahibi olmak gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında koyun sahibi olmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sürüsü sahibi olmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında koyun sürüsüne sahip olmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah araba sahibi olmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırın sahibi olmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında özel güçlere sahip olduğunu görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir