AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sulamak

Kahve falında koyun sulamak

Kahve falında koyun sulamak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, onu dinleyeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, dış ticarete atılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun sulamak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında koyun sürüsü sulamak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında koyun sulamak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıları sulamak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksı çiçek sulamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağı sulamak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan sulamak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz sulamak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerleri sulamak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, önemli kişi haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir