AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu görmek

Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu görmek

Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Kahve falında üçüz bebek sahibi olduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında üçüz bebek sahibi olmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üçüz erkek bebek sahibi olmak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Kahve falında üçüz erkek bebek doğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında üçüz erkek bebek emzirmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında üçüz bebek hamile olmak insanlarla arasının açılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında üçüz bebekler görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz üçüz bebek görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir