AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak

Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak

Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, amacına ulaşabileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında sevgili peşinden koşmak kişinin sıkıntıların artacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin peşinde koşmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin peşinden koşmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba peşinden koşmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında otobüsün peşinden koşmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında at peşinde koşmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir