AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kurtarmak

Kahve falında koyun kurtarmak

Kahve falında koyun kurtarmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yalan söylemeye, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, başının belaya girmeyeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kurtarmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Kahve falında koyunu kurttan kurtarmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun kurtarmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını düşmekten kurtarmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, şükredeceğine delalettir.

Kahve falında bi çocuğu kurtarmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ayaklandıracağına delalettir.

Kahve falında selden insan kurtarmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin hayatını kurtarmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir