AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi çocuğu kurtarmak

Kahve falında bi çocuğu kurtarmak

Kahve falında bi çocuğu kurtarmak ailesinden hayır göreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak kazançlı kapıların açılacağına, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun hayatını kurtarmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir