AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kafası yüzmek

Kahve falında koyun kafası yüzmek

Kahve falında koyun kafası yüzmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kafası yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında koyun kafası yüzmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun kafası yemek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kafası olmayan koyun görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş koyun kafası görmek işlerine verimin hâkim olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında koyunun kafasını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında koyun kafası pişirmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, batıl amele delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kafası görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir