AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek

Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek

Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası kopmuş koyun gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Kahve falında pişmiş koyun kafası görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, büyük bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzülmüş koyun kafası görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ömrün uzun olmasına delalettir.

Kahve falında kafasız koyun görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kafası yüzmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun kafası yemek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun kafası kesmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir