AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kafası görmek

Kahve falında koyun kafası görmek

Kahve falında koyun kafası görmek şan şöhret kazanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında koyun kafası gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında koyun kafası yemek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzülmüş koyun kafası görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında koyun kafası yüzmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kafasız koyun görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun kafası görmek atılan adımların boşa çıkacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş koyun görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kafası kesmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir