AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunun kafasını görmek

Kahve falında koyunun kafasını görmek

Kahve falında koyunun kafasını görmek beden sağlığının zarar göreceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında koyunun kafasını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında koyun kafası yüzmek zararların yakında telafi edileceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kafası kesmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kafasız koyun görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş koyun kafası görmek mal ve varlık sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında koyun kafası görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Kahve falında kafası olmayan koyun görmek rahat nefes alınacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında koyun kafası yemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Kahve falında koyunun kafasını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir