Kahve falında koyun beslemek

Kahve falında koyun beslemek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, güveninin artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun beslemek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Kahve falında koyun beslemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde koyun beslemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında karıncaları beslemek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kedileri beslemek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük yılan beslemek fakirlik yaşayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslemek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu beslemek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet eder.

Kahve falında yavru ayı beslemek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir