AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaları beslemek

Kahve falında karıncaları beslemek

Kahve falında karıncaları beslemek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karıncaları beslemek gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında karıncaları beslemek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca beslediğini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karınca beslemek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan beslediğini görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında at beslemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında bir hayvanı beslemek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında aslan beslediğini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa beslemek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir