AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renkler görmek

Kahve falında koyu renkler görmek

Kahve falında koyu renkler görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renkler gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Kahve falında koyu mor renk görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında koyu renk fare görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında koyu renk kedi görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, doğru işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renk halı görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk idrar görmek çok daha mutlu olunacağına, dünya malına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları koyu renk görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renkli saç görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir