AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları koyu renk görmek

Kahve falında saçları koyu renk görmek

Kahve falında saçları koyu renk görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında saçları koyu renk gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Kahve falında koyu renkli saç görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı koyu renk görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Kahve falında saçını koyu renk görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları koyu renk görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını koyu renk görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk saç görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk gelinlik görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renk ayakkabı görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir